Cannelloni med zucchini och valnötter

Cannelloni med zucchini och valnötter

Av: / Foto: Robbin Westerlund
45 min
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 200 G Färska lasangeplattor
    2. 1 st Gul lök
    3. 1 st Zucchihi, ca 350g
    4. 65 g Bladspenat
    5. 150 g Färskost naturell
    6. 1,5 msk Pesto
    7. 1 dl Valnötter, grovhackade
    8. Salt & Peppar
    9. 4 dl Kelda Pastasås Tomat&Cremé Fraiche
    10. 2 dl Mozzarella, riven

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader.

    2. 2.

      Finhacka lök och riv zucchini grovt. Fräs löken i smör tills den blir mjuk. Tillsätt zucchini och stek ytterligare några minuter.

    3. 3.

      Rör ner spenaten och låt den mjukna. Tillsätt färskost, pesto och valnötter. Smaka av med salt och peppar.

    4. 4.

      Smörj en ungssäker form med smör. Fördela röran på lasangeplattorna och rullar ihop.

    5. 5.

      Lägg rullarna i formen med skarven nedåt. Häll på tomatsåsen och strö över mozzarellan.

    6. 6.

      Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med en god sallad.

Är innehållet i detta recept olämpligt?