Cabigae Casseroll

Cabigae Casseroll

Av:
Du behöver: En matsked olivolja 1 lök, hackad 3 vitlöksklyftor, pressade 1 msk italienska salladskrydda 900 gram köttfärs 8 dl tomatsås Ett vitkålshuvud, strimlat 2 dl okokt ris 1 tsk salt 7 dl köttbuljong 1 tsk grovmalen peppar Mozzarella
Annons

Ingredienser

Gör så här

    1. 1.

      Så gör du: 1. Värm ugnen till 190 grader. 2. Värm upp olivolja i en stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt löken och fräs den i cirka 3 minuter, tills den är mjuk. 3. Tillsätt vitlök, italienska kryddan och nötkött. Stek köttet i cirka 8 minuter, rör om med jämna mellanrum. 4. Blanda ihop tomatsåsen, ris, salt och peppar i en stor skål. Rör om ordentligt. 5. Ta fram en form och lägg en tredjedel av vitkålen i botten. Därefter en tredjedel av köttfärs och slutligen en tredjedel av tomatsåsen

Är innehållet i detta recept olämpligt?