Brödpinnar med gratinerad brie och tryffelhonung

Brödpinnar med gratinerad brie och tryffelhonung

10 min
4 personer
Oemotståndliga tilltugg, toppade med smält brieost och en skvätt tryffelsmaksatt honung.
Fler recept på:
Nötter
Annons

Ingredienser

    1. 4 brödpinnar (gärna fyllda med nötter och russin, delade på längden)
    2. 200 g brie eller camembert
    3. 50 g tryffelhonung
    4. färskmalen svartpeppar

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200°. Lägg brödpinnarna på ett bakplåtspapper med snittsidan upp och rosta snabbt under grillelementet.

    2. 2.

      Lägg kuber av brieosten på de fyra brödpinnarna och tillaga vidare i ugnen i 3–4 minuter tills osten börjar mjukna men fortfarande håller sin form.

    3. 3.

      Ringla över tryffelhonung och nymald peppar och servera genast.

Fler recept på:
Nötter
Är innehållet i detta recept olämpligt?