Finhacka löken. Putsa köttet och skär i ca 2x2 cm stora tärningar. Bryn kött och lök i smör. Flytta över i en stekgryta och häll även i skyn. Strö över mjölet och rör om ordentligt.
Finhacka vitlök och blanda ner i grytan tillsammans med tomatpuré, timjan, salt och peppar. Tillsätt buljong och vin, rör om. Koka upp och låt sjuda ca 45 minuter.
Skala och dela morötterna i bitar. Ansa svampen och dela i mindre bitar om de är stora. Fräs morötterna snabbt i lite smör. Ta åt sidan. Fräs sedan snabbt svamp och persilja i smör. Ta åt sidan. Stek fläsket så att det får fin färg, låt rinna av på lite hushållspapper.
Blanda ner morötter och steklök låt puttra ytterligare ca 10 minuter. Blanda ner svamp och fläsk och puttra ytterligare ca 5 minuter.
Servera grytan med kokt eller pressad potatis, saltgurka och syltlök.