Börja med majonnäsen, det är viktigt att alla ingredienser är rumstempererade: Vispa ihop äggulor, senap och citron i en stor skål med en ballongvisp. Häll i oljan, först droppvis sedan i en fin stråle medan du vispar kraftigt tills det tjocknar.
Rör i vitlök, paprikapulver och smaka av med tabasco, socker och salt.
Sätt ugnen på 275°, grill. Dela och kärna ur paprikorna, skär dem i fyra klyftor. Lägg dem på en plåt med kupiga sidan upp och ställ in högst upp under grillelementet i cirka 15 minuter tills skalet är helt svart. Ta ut och lägg dem i en skål och lägg på ett lock eller en tallrik i cirka 20 minuter. Riv bort det svarta skalet och skär paprikan i strimlor.
Förväll de gröna bönorna ett par minuter i kokande lättsaltat vatten. Spola av i iskallt vatten. Häll av och skölj de svarta bönorna i en sil.
Strimla löken fint. Blanda bönor och grönsaker i en skål, vänd i rucolan med lite olivolja, ett par nypor flingsalt och rejält med nymald svartpeppar.
Skiva chorizon och stek den på medelvärme i cirka 3–4 minuter. Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med korven. Servera majonnäsdressingen till.