Böcklinglåda

Böcklinglåda

Av:
4 port
Annons

Ingredienser

    1. 8-10 st Rökt böckling
    2. 4 st Ägg
    3. 1 st Purjolök
    4. 4 st Rödbetor (inlagda, små)
  1. Sås:

    1. 2 dl Vispgrädde
    2. 2 tsk Vinäger
    3. 2 msk Senap
    4. 2 msk Dill (klippt)

Gör så här

    1. 1.

      Rensa och filea fisken och lägg i ett lager i en pajform.

    2. 2.

      Skala de hårdkokta äggen, skär i skivor. Skär purjolöken i tunna skivor. Hacka rödbetorna.

    3. 3.

      Vispa en sås av grädde, blanda i vinägr, senap och klippt dill. Bred såsen över fisken och garnera med de hackade/skivade ingredienserna.

    4. 4.

      Tips: Servera med nypotatis.

Är innehållet i detta recept olämpligt?