Blodsockervänliga bananmuffins

Kay

Blodsockervänliga bananmuffins

Av:
8 stycken
Annons

Ingredienser

    1. 1 dl durramjöl
    2. 1 krm bikarbonat
    3. 1 msk malen kanel
    4. 1 tsk vaniljpulver
    5. 1 krm havssalt
    6. 2 ägg
    7. 1 dl kokosolja
    8. 2 dl mosad banan
    9. 1 dl lingon
    10. 1 dl grovhackade valnötte

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på högst 100 grader.

    2. 2.

      Blanda mjöl, bikarbonat, kanel, vanilj och havssalt i en skål och ställ åt sidan.

    3. 3.

      Blanda ägg och olja och häll över den våta mixen i den torra.

    4. 4.

      Tillsätt bananmoset, lingonen och valnötterna i smeten.

    5. 5.

      Häll smeten i åtta muffinsformar och grädda i ca 1 timme (låt en sticka avgöra när de är torra). Ta ut och låt svalna.

Är innehållet i detta recept olämpligt?