Blåbärs rawcake

Blåbärs rawcake

Av: / Foto: Filippa Muda
1
En rawcake utan socker, gluten och mjölk som inte smakar så mycket blåbär, mer kachewnötter.
Annons

Ingredienser

  1. Botten

    1. 2,5 Dl Valnötter
    2. 1,5 Dl Dadlar
  2. Fyllning

    1. 4,5 Dl Blötlagda cachewnötter
    2. 2 Msk Kokosgrädde
    3. 3 Msk Kokosolja
    4. 3 Msk Honung
    5. 1 Dl Blåbär

Gör så här

    1. 1.

      För botten: Mixa valnötter till ett pulver.

    2. 2.

      Tillsätt dadlar och mixa tills det börjar klumpa ihop sig.

    3. 3.

      Bre ut botten i en form och ställ in den i kylen.

    4. 4.

      För fyllningen: Blötlägg cachewnötter i minst 6 H

    5. 5.

      Mixa ihop allting tills det är slätt.

    6. 6.

      Bre ut över fyllningen och låt stå i kylen över natten

    7. 7.

      Dekorera och njut!

Är innehållet i detta recept olämpligt?