Biskvier

Biskvier

Av:
8 st
Botten 140 g mandelmassa 5 msk strösocker 1 äggvita
Annons

Ingredienser

  1. Botten

    1. 140 gr mandelmassa
    2. 5 msk Strösocker
    3. 1 Ägg ita
  2. Smörkräm

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 180 grader. Riv mandelmassan på ett rivjärn och blanda med sockret. Blanda i äggvita pö om pö så att den blir klumpfri. Spritsa ut bottnar ca 3 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 8-10 minuter. Vispa smör och florsocker vitt och fluffigt. Vispa ner äggulan. Smaksätt och färgsätt. Lägg på smaksatt smörkräm på dom avsvalnade bottnarna. Kyl biskvierna med smörkräm innan de doppas i choklad. Smält chokladen, temperera den gärna, och doppa biskvierna i den.

Är innehållet i detta recept olämpligt?