Biffsallad med ädelost

Biffsallad med ädelost

Av: / Foto: Hanneke Bonthuis
20 min
2 port
Riktigt god sallad med biff, ädelost och valnötter.
Fler recept på:
Sallad, Valnötter, Nötter, Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 75 g blandad sallad
    2. 1/2 st rödlök
    3. 75 g vaxböner eller haricots verts
    4. 200 g ryggbiff
    5. salt
    6. peppar
    7. 1 msk olja
    8. 50 g ädelost 31%
    9. 1 dl gräddfil
    10. 1 msk lätt majonnäs
    11. 1 tsk senap
    12. 1/2 tsk vinäger
    13. 20 g valnötter
    14. hackad persilja

Gör så här

    1. 1.

      Fördela 75 g finbladig blandad sallad på 2 tallrikar. Lägg på ½ strimlad rödlök och 75 g lättkokta vaxbönor eller haricots verts.

    2. 2.

      Salta och peppra 200 g ryggbiff. Stek 2 min per sida i 1 msk olja i het panna.

    3. 3.

      Låt vila och skiva sedan tunt. Blanda 50 g smulad ädelost 31% med 1 dl gräddfil, 1 msk lätt majonnäs, 1 tsk senap och ½ tsk vinäger.

    4. 4.

      Fördela köttet på salladen och klicka på dressing. Rosta ½ dl (20 g) valnötter i en torr panna. Toppa salladen med dem och hackad persilja.

Fler recept på:
Sallad, Valnötter, Nötter, Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?