Biff Rydberg

Biff Rydberg

Av:
45 min
2 Oxfilé
Annons

Ingredienser

  1. Huvudrecept

    1. 8 St Potatis
    2. 300 G Oxfilé
    3. 2 St Gul lök
    4. 2 St Ägg
  2. Senapscreme

    1. 1 Dl Creme fraiche
    2. 1 Msk Senap
  3. Sallad

    1. 1 St Isbergssallad
    2. 1 P Salladsmix
    3. 1 Låda Körsbärstomater
    4. 1 St Gurka

Gör så här

    1. 1.

      Skala och tärna potatis i cm stora kuber. Smält rikligt med smör och olja i stekpanna. Stek potatisen mjuk salta och peppra. Hacka löken och stek den mjuk och karamelliserad i ca 20 min. Stek oxfilén i lite större tärningar hastigt i het panna, så de fortfarande är rosa inuti. Lägg i lite i taget så det inte börjar koka istället. Blanda creme fraiche och senap till såsen. Servera köttet löken och såsen var för sig, tillsammans med sallad och en rå äggula.

Är innehållet i detta recept olämpligt?