Biff och haricots verts

Biff och haricots verts

Av: / Foto: Kent Jardhammar
20 min
2 port
Majonnäsen kan bytas ut mot crème fraiche eller gräddfil.
Fler recept på:
Chili
Annons

Ingredienser

    1. 2 st ryggbiffar á 150 g
    2. 1 tsk finhackad grön chili
    3. 1 tsk krossad rosépeppar
    4. 1 msk dijonsenap
    5. 1 msk smör
    6. 600 g haricots verts
    7. 1 st gul paprika
    8. 100 g sojabönor
    9. 2 msk olja
    10. 1 tsk dijonsenap
    11. 1 msk balsamvinäger
    12. 1 dl majonnäs
    13. 1-2 tsk bearnaiseessens (kan köpas via nätet)
    14. 1 tsk torkad dragon

Gör så här

    1. 1.

      Blanda chili, rosépeppar och dijonsenap. Gnid in biffarna med blandningen. Strö över salt och stek dem i smör.

    2. 2.

      Blanda majonnäs, bearnaiseessans och dragon.

    3. 3.

      Förväll haricots verts tillsammans med sojabönor i lättsaltat vatten 2–3 min. Strimla paprikan fint.

    4. 4.

      Blanda olja, vinäger, dijonsenap, salt, peppar och vänd ner i bönblandningen tillsammans med paprikan.

    5. 5.

      Servera biffarna med majonnäsen och grönsakerna.

Fler recept på:
Chili
Är innehållet i detta recept olämpligt?