Bakad potatis med romfyllning

Bakad potatis med romfyllning

Av: / Foto: Kent Jardhammar
60 min
4 portioner
Lika enkelt som det är gott.
Fler recept på:
Ugnsbaka , Baka, Dill, Potatis, Rödlök
Annons

Ingredienser

    1. 4 bakpotatisar
    2. 1 rödlök
    3. 3 dl crème fraiche Ⓛ
    4. 150 g lodda- eller stenbitsrom
    5. dil

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 225°. Picka skalet på potatisen. Ugnsbaka på ugnsgallret ca 50 minuter. Har du bråttom kan du baka potatisarna i mikrovågsugn, det tar bara 10 minuter för 500 g potatis, men de blir mer som kokta än ugnsbakade.

    2. 2.

      Hacka rödlöken. Servera potatisen med crème fraiche, rom, rödlök och dill.

Fler recept på:
Ugnsbaka , Baka, Dill, Potatis, Rödlök
Är innehållet i detta recept olämpligt?