Äppelpåse med rostade hasselnötter och honung

Äppelpåse med rostade hasselnötter och honung

Av: / Foto: Lina Eidenberg Adamo
25 min
4 portioner
På mindre än en halvtimme kan du skapa en himmelsk dessertupplevelse med smak av varma äpplen, nötter och honung. Skapa fräschör med mynta och kanel-glass. Mums!
Fler recept på:
Picknickmat, Efterrätt, Glass, Baka, Ugnsbaka , Budgetmat, Nötter, Äpple
Annons

Ingredienser

    1. 4 st röda svenska äpplen (urkärnade och klyftade)
    2. 1 dl hasselnötter
    3. 4 msk honung
    4. 1 paket ekologisk äppel- och kanelglass
    5. 1 kruka mynta

Gör så här

    1. 1.

      Dela äpplena i klyftor.

    2. 2.

      Lägg dem i bakplåtspapperet tillsammans med hasselnötterna

    3. 3.

      Baka i ugnen på 175° cirka 15 minuter

    4. 4.

      Öppna papperet och garnera med äppel- och kanelglass

    5. 5.

      Ringla över honung och toppa med mynta.

Är innehållet i detta recept olämpligt?