Äppelpaj sockerfri med hasselnötsmjöl

Äppelpaj sockerfri med hasselnötsmjöl

Av: / Foto: Misan WB
35 min
Snabbgjord och jättegod diabetikervänlig paj där allt bara strös på och smöret hyvlas över.
Annons

Ingredienser

    1. Smör, kylskåpskallt
    2. 4-5 St Äpplen
    3. Kanel
    4. Hasselnötsmjöl
    5. Kokosflingor
    6. Fibersirap Clear

Gör så här

    1. 1.

      Sätt ugnen på 200 grader. Skala, klyfta, kärna ur och skiva äpplena

    2. 2.

      Smörj formen och lägg i äpplena så de täcker botten.

    3. 3.

      Strö över kanel och sen hasselnötsmjöl. Ringla över lite fibersirap Clear, och hyvla sen över smör i tunna plattor som täcker äpplena

    4. 4.

      Lägg ett lager till med äppelskivor och strö sen över kanel, kokos, fibersirap och hyvla över smör igen

    5. 5.

      Sätt in i ugnen i ca 20 min. Håll koll så inte nötmjölet bränner.

    6. 6.

      Servera med lättvispad grädde med vaniljpulver i. Mums! :)

Är innehållet i detta recept olämpligt?