Anjovisfylld torsk

Anjovisfylld torsk

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 400 g torskfile
    2. ½ tsk salt
    3. 1 st hackad gul lök
    4. 1 msk smör
    5. 1 burk(180g) anjoovisfile
    6. 1 knippe dill
  1. sås

    1. 1 msk smör
    2. 1
    3. 1 st hackad gul lök
    4. 2 st hackade vitlöksklyftor
    5. burk krossade tomater
    6. ½ dl finhackad basilika
    7. 1 st fiskbuljongtärning
    8. 1 dl vitvin
    9. 16 st svarta oliver

Gör så här

    1. 1.

      Fräs löken mjuk i smör, rör ner anjovis o dill. Salta torskenGör en skåra i fisken och fyll med blandningen

    2. 2.

      SÅSEN: Fräs lök o vitlök.Rör ner tomater,basilika, fiskbuljong och vin. Låt koka 5 min.

    3. 3.

      Sätt in i 150 °ugn ca 15 min

    4. 4.

      Skiva oliverna och strö över Servera med kokt potatis

Är innehållet i detta recept olämpligt?