Äggtoddy, fryst, med gula frukter

Äggtoddy, fryst, med gula frukter

Av:
4 portioner
Påskig dessert så det förslår. Jag låter helt enkelt äggtoddyn stå i frysen och bli till en härlig iskräm. Helt hård blir den aldrig.
Annons

Ingredienser

  1. Toddy

    1. 8 st Äggulor
    2. 1,5 dl Florsocker
    3. 2 msk Cognac
  2. Tillbehör

    1. ,5 st Ananas (färsk)
    2. 1 st Mango
    3. 12-16 st Physalis

Gör så här

    1. 1.

      Vispa äggulor och florsocker pösigt. Vispa i konjaken.

    2. 2.

      Häll smeten i 4 små formar eller koppar.

    3. 3.

      Låt äggtoddyn stå i frysen minst 4 timmar.

    4. 4.

      Skala och skär ananas och mango i skivor. Lägg upp frukten på 4 tallrikar och servera med den frysta äggtoddyn.

Är innehållet i detta recept olämpligt?