Ägghalvor och sardeller

Ägghalvor och sardeller

Av:
Annons

Ingredienser

    1. 4 ägg
    2. 1 klyfta vitlök
    3. 6 msk majonäs
    4. 1 msk citronsaft
    5. 2 tsk dijonsenap
    6. 1 krm paprikapulver
    7. 3-5 sardeller
    8. 2 msk persilja (hackad)

Gör så här

    1. 1.

      Lägg äggen i kokande vatten och låt koka 9 min. Kyl i isvatten.

    2. 2.

      Skala äggen, dela på hälften och ta ut äggulan.

    3. 3.

      Hacka äggulan, riv vitlöken och hacka sardellerna.

    4. 4.

      Blanda med majonnäs, citronsaft och senap.

    5. 5.

      Smaka ev av med mer sardeller, vitlök, citronsaft och salt.

    6. 6.

      Toppa med paprikapulver och hackad persilja.

Är innehållet i detta recept olämpligt?