After eight tårta

After eight tårta

Av:
25 rutor
Annons

Ingredienser

    1. 200 g mörk choklad
    2. 175 g smör
    3. 3 dl strösocker
    4. 1,5 dl kakao
    5. 0,5 dl mörk sirap
    6. 1 krm salt
    7. 3 st ägg
    8. 1,5 dl vetemjöl
    9. 25 bitar after eight
  1. Till servering

    1. 2 dl vispgrädde

Gör så här

    1. 1.

      Smält chokladen varsamt i vattenbad. Vispa smör och socker poröst med elvisp.

    2. 2.

      Tillsätt kako, sirap och salt. Vispa i ett ägg i taget och vänd ner mjöl och smäölt choklad.

    3. 3.

      Lägg ett bakplåtspapper i enform met måten 20x20cm. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen 17-20min. Låt svalna något och lägg på after eight-bitarna så att de täcker kakan.

    4. 4.

      Servera rumsvarm med lättvispad grädde.

Är innehållet i detta recept olämpligt?