Ädelgryta

Ädelgryta

Av: / Foto: NOBBAN
Annons

Ingredienser

    1. 400 g grytbitar av fläsk
    2. 200 g champinjoner
    3. 1 paprika
    4. 2 msk tomatpuré
    5. 140 g gräddädelost
    6. 2 dl grädde
    7. salt
    8. peppar
    9. timjan
    10. smör till stekning

Gör så här

    1. 1.

      Bryn köttet snabbt i smör och lägg över i gryta eller kastrull.

    2. 2.

      Skär svamp och paprika i bitar och lägg i grytan.

    3. 3.

      Tillsätt tomatpuré, peppar och timjan och blanda. Blanda även ner grädden.

    4. 4.

      Låt puttra tills köttet känns mört. Smula ner osten och låt den smälta. Smaka av med salt.

    5. 5.

      Servera med kokta grönsaker och sallad.

Är innehållet i detta recept olämpligt?