Här har vi sammanställt några av de vanligaste ställda frågorna till Stowr. Gäller din fråga Stowr-appen? Du hittar frågor och svar direkt i appen under “Support”!

Konto

När du skapat ditt Stowr-konto skickar vi ett verifieringsmail till dig. Har du inte fått något mail? Kolla din skräppost, det kan ha hamnat där.

Du kan också verifiera ditt konto genom att skicka ett mail till verifiera@mail.stowr.se från den e-postadress du registrerade med (ett tomt mail går bra).

Vet andra användare vad du heter på Stowr så kommer de kunna hitta din profil. Men om du valt att endast ha privata samlingar så kan andra användare inte se dina samlingar eller sparade recept.

Gå in på Min Profil, klicka därefter Avsluta konto för att avsluta ditt konto och ta bort din profil.

Visningsnamnet är det namn du själv valt till ditt konto. Om du skapat ett konto med Facebook eller Google så kommer ditt Visningsnamn genereras baserat på det namn du använder på Facebook/Google.

Du kan enkelt ändra ditt Visningsnamn under Min profil. Fyll i ett nytt namn i fältet för Visningsnamn och klicka sedan Spara. Visningsnamnen är unika.

Du kan enkelt ändra din e-post under Min profil. Fyll i den nya e-postadressen och klicka på Spara.

Vill du ändra ditt lösenord så gör du det genom att klicka på Glömt lösenord när du ska logga in, då får du instruktioner för att kunna skapa ett nytt lösenord.

Recept

För webbläsarna Safari, Chrome, Firefox, Opera och Internet Explorer Edge finns det en Stowr-knapp (tillägg), med den kan du enkelt spara recept från nätet när du surfar via en dator. När du laddat ner Stowr-knappen finns den synligt bredvid adressfältet i din webbläsare.

Klicka på någon av länkarna nedanför för att direkt kunna ladda ner knappen till din webbläsare:

Läs mer om Stowr-knappen genom att klicka här.

  1. Välj Mina recept.
  2. Klicka på + Lägg till recept för att manuellt knappa in ditt egna recept.

För att ta bort ett recept från dina samlingar klickar du Hantera på receptet, välj sedan Radera. Då försvinner receptet från alla samlingar där recept finns. Om du inte vill ta bort receptet från alla samlingar klicka då Hantera och sedan + Lägg i samling markera sedan de samlingar där du vill ha kvar receptet.

Samling

  1. Välj Mina samlingar
  2. Klicka på + Lägg till samling för att skapa en ny samling.

Alla recept du sparar samlas automatiskt i dina samlingar. Du kan själv välja i vilken samling receptet ska sparas i. Du kan lägga ett recept i flera samlingar.

Du kan välja att ha en samling privat eller publik. Endast du kan se innehållet i din privata samling. Du kan enkelt göra din samling privat genom att klicka Hantera på vald samling, välj sedan att markera samlingen som privat.

Klicka Hantera på den samlingen du vill ta bort, välj sedan Radera. Om du tar bort samlingen tar du även bort alla recept som ligger i samlingen. Om det är den enda samlingen där recepten finns så kommer även recepten att tas bort från ditt konto.

För att samarbeta med andra användare i en samling så måste du först följa de användare du vill samarbeta med. (Det är inte möjligt att samarbeta i en samling med företagsprofiler)

Såhär gör du:
Följ den användare du vill samarbeta med. Därefter väljer du att klicka på Mer på vald samling, välj alternativet Samarbeta med. Bocka i de användare du vill samarbeta med och klicka sedan Spara. Du får en notis när en användare har svarat på din förfrågan om att samarbeta i en samling.

Ja! Du kan samarbeta med andra användare (som du följer) i en samling. Alla användare som är inbjudna att samarbeta i samlingen får tillgång till innehållet och har möjlighet att lägga till och ta bort recept.

Möjligheten att, tillsammans med andra användare, ha tillgång till samma samling. Alla inbjudna till att Samarbeta med en samling kan lägga till recept. Samlingen kan vara publik eller privat. Om samlingen är privat så är det endast de användare som samarbetar i samlingen som kan se innehållet.

Betyg

Nej, du kan inte betygsätta de recept som Du är skapare av, ex fotograferade recept eller recept som du skrivit in själv. Det är möjligt att betygsätta andra användares recept och länkade recept.

Är stjärnorna orangea är det någon annan som betygsatt receptet. Stjärnorna är svarta om det är du som betygsatt receptet.

Följare/Följa

Klicka på Sök längst till höger i menyraden för att söka efter användare, klicka på knappen Följ under profilbilden.

Generella frågor

Använd Stowr för att samla recept från nätet, tidningar och kokböcker. Eller varför inte dina gamla utrivna receptfavoriter från kökshyllan. Allt får plats! Och det är helt gratis.

Läs mer om Stowr här

Ja, det finns en Stowr-app i Google Play, sök på ”Stowr” så kommer den upp. Appen är helt gratis.

Ja, det finns en Stowr-app i App Store, sök på ”Stowr” så kommer den upp. Appen är helt gratis.

Stowr-appen är byggd för iPhone men fungerar även på iPad. För att kunna ladda ner Stowr-appen till din iPad måste du välja att visa appar anpassade för iPhone (”Endast iPhone”) för att den ska synas i sökresultatet.

För att du i framtiden ska kunna få en ännu mer relevant användarupplevelse behöver vi veta mer om dig. Uppgifter du lämnar kommer ej att lämnas till tredje part.

Om du inte hittar svar på dina frågor är du hjärtligt välkommen att kontakt oss här:

Skicka e-post

support@stowr.se

Ring Kundservice

Tel 042-444 30 00