Om Stowr

Använd Stowr för att samla recept från nätet, tidningar och kokböcker. Eller varför inte dina gamla utrivna receptfavoriter från kökshyllan. Allt får plats! Och det är helt gratis.

Skapa konto!

Din egen matvärld

Stowr är en digital tjänst som gör det enkelt att samla och organisera alla recept, oavsett källa. Dina recept är i säkert förvar och kommer åt dem var du än befinner dig – från din telefon, dator eller surfplatta. Du kan dela recept med vänner, följa andra användare och ta del av ett ständigt flöde av matinspiration.

Ordning och reda bland recepten

Skapa samlingar för att planera veckans middagar, helgens knytis eller nyårssupén. Med recepten samlade har du dem alltid tillgängliga, oavsett om du står i butiken eller hemma i köket.

En skärm som aldrig släcks

Med Stowrs receptvy slipper du krångel med skärmar som stänger ner när du står med kladdiga fingrar.

Spara och dela dina favoriter

Ett googlat recept försvinner lätt. Alla recept som du sparar i Stowr har du i tryggt förvar för framtiden. Dessutom kan du enkelt dela recept och samlingar med familj och vänner.

Massor av inspiration

Låt dig inspireras i ett ständigt flöde av matinspiration och sök bland tusentals recept.

Surfa från datorn

Med vår Stowr-knapp i din browser kan du enkelt spara alla recept du gillar när surfar på webben.

Vi hoppas att du kommer uppskatta Stowr! Och vi hoppas att du också vill dela med dig av din upplevelse till oss. Vi älskar alla former av feedback och vill höra allt om hur du tycker att Stowr ska utvecklas framåt.