Det gör stjärnkocken Mannerströms stekpanna så speciell

Stekpannor i teflon är fantastiska och finns i nästan alla hushåll. Teflonet uppfanns av misstag redan 1938 när man egentligen ville ta fram ett nytt köldmedel till kylskåp och på 1950-talet fanns teflonpannan på marknaden. Den stora fördelen med stekpannor i teflon är att inget fastnar och att man inte behöver använda något fett vid stekningen. Men tyvärr är de också känsliga för slitage och håller därför inte lika länge som till exempel klassiska stekpannor i gjutjärn.

Bättre än teflon

Och det är just nonstick-effekten som stjärnkocken Leif Mannerström har tagit fasta på när han tog fram sin populära stekpanna. Det unika är att den är behandlad med quantanium och tre lager premium nonstick som är bättre än teflon. Mannerströms stekpanna har stål i botten vilket ger bäst värmefördelning och passar alla spisar, även induktionshällar.

Med Mannerströms stekpanna kan du alltså både vara säker på ett perfekt resultat – OCH att du har en produkt som håller riktigt, riktigt länge.

Fynda Mannerströms stekpanna i vår utvalda butik – Klicka här!

Denna artikel är framtagen i samarbete med Aller Media shop. Samtliga länkar leder till en sida där du kan köpa produkterna.