5 köksverktyg alla borde ha!

Det finns onödiga prylar och så finns det köksredskap som du helt enkelt inte klarar dig utan. Som sparar tid i köket och gör din matlagning så mycket enklare. Vi ger dig topp 5 alla borde ha i köket!


 1. Köksvågen.
  Att en sådan enkel sak kan underlätta livet så mycket är fantastiskt. Med köksvågen kan du baka med samma precision som en bagare och du får garanterat samma resultat varje gång.
   
 2. Grönsakssvarven.
  För den som har kort om tid är grönsakssvarven räddaren i nöden, snabbt och effektivt är alla grönsaker perfekt uppskurna som om du hade haft en köksassistent som förberett en riktig mise en place.
   
 3. Dekorationsset.
  Om du någon gång försökt att göra en snygg cupcake utan sprits, vet du vad vi menar. För det där proffsiga slutresultatet är verktygen avgörande.
   
 4. Kökstermometer.
  Glöm att sticka köttet tio gånger eller att knacka på brödet och hoppas att du chansar rätt. Med en kökstermometer slipper du undra. Svart på vitt vet du när maten är perfekt.
   
 5. Vassa knivar.
  Det finns inget som är så frustrerande som att försöka filea en fisk eller skära grönsaker med en dålig kniv. En bra kniv däremot gör livet i köket så mycket enklare!

Happy cooking!

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Stowrs redaktion, och länkas till återförsäljarna genom annonslänkar.